Zamieszczone przez rad10
Pierwsze oficjalne zdjęcia Superba
Zwiń
X
-
a według mojego skromnego zdania to kiszka tak się pod bmw podszywać , upodabniać sadzę że na szosie z odległości 150m superb będzie tak wyglądał , jak bmw.....
[ Dodano: Pią 18 Sty, 08 15:25 ]
a to pokrętło z lewej strony kierownicy , na desce ,to od czego :!: :diabelski_usmiech , jak w mikrofalówce , tylko troche jakby wieksze.... :diabelski_usmiechO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Fajnie to nazwali "modułowa płyta podłogowa", coś mi się wydaje że żeby nie konkurować z autkami z koncernu i oszczędzić troszkę kaski to, to jest zmodyfikowana płyta Octavii(zresztą jakiś czas temu o tym czytałem w "fachowej prasie"),ale jednak skoda musi zarabiać i dobrze jej to wychodzi, a co za tym idzie raczej ciężko jej będzie konkurować z czymś innym niż Ford, Opel, VW, do BMW 5 czy Audi A6 to troszkę chyba jeszcze brakuje, choć na upartego to ta sama klasa dla wszystkich tych samochodów pomijając pozycjonowanie związane z nazwą marki i kosztami zakupu.
Jeśli chodzi o wnętrze to trzeba przyznać że rozdzielnia wygląda zdecydowanie lepiej niż w pasku,pomimo że jest z niego zapożyczona.
Komentarz
-
Komentarz